Hardlopen voor Stichting Utrechts EigenDom

De Nedal Utrecht Night Run staat in het teken van Stichting Utrechts EigenDom. Stichting Utrechts EigenDom zamelt geld in om bij te dragen aan de restauratie van de Domtoren. 

Samen met de Utrechtse bevolking, het bedrijfsleven en allen die de Dom een warm hart toedragen, zamelt de Stichting Utrechts EigenDom geld in om de restauratie van de Domtoren te ondersteunen.

De stichting is met name opgericht om de beleving van de Domtoren als hét icoon van onze stad nog beter tot haar recht te laten komen. Dat doet de Stichting Utrechts EigenDom door projecten mogelijk te maken die geen onderdeel zijn van het budget van de gemeente Utrecht voor de restauratie. De stichting wil onder andere bereiken dat de prachtige verlichting van de Domtoren (die al vele internationale prijzen heeft gewonnen) wordt hersteld en uitgebreid met een creatief, energievriendelijk en duurzaam lichtkunstwerk van de Londense lichtkunstenaars Speirs + Major. Daardoor kan de toren tot in de verre toekomst blijven schijnen en inspireren. Met bijzondere fundraise activiteiten hopen we deze doelstelling en nog vele andere projecten de komende jaren te realiseren.

Doe met ons mee en kijk op www.utrechtseigendom.nl om ons te volgen en op de hoogte te blijven van alle acties! En goede ideeën die geld opleveren voor de Dom zijn daar van harte welkom!