Hardlopen voor Stichting Utrechts EigenDom

The Nedal Utrecht Night Run staat in het teken van Stichting Utrechts EigenDom. Stichting Utrechts EigenDom zamelt geld in om bij te dragen aan de restauratie van de Domtoren. 

Draag bij aan de restauratie van de Domtoren

De Stichting Utrechts EigenDom, op 22 november het goede doel bij de Nedal Utrecht Night Run, zamelt geld in om bij te dragen aan de restauratie van de Domtoren. Dat doet ze door uiteenlopende acties en evenementen van de Utrechtse bevolking en het bedrijfsleven, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de restauratie, te stimuleren en te ondersteunen. Daarnaast neemt ze zelf initiatieven om financieel te kunnen bijdragen aan de restauratie van de toren, waarop de Utrechters zo trots zijn.

De restauratie zelf wordt betaald door de gemeente Utrecht, maar Utrechts EigenDom wil de beleving van de Dom, bij uitstek hét Utrechts icoon, blijvend versterken. Een belangrijk doel van de stichting is ervoor te zorgen dat de Domtoren na de restauratie wordt voorzien van een prachtige, creatieve aanlichting, zodat de toren tot in de verre toekomst nog beter tot zijn recht komt.

 

Meer informatie