Inschrijven

Loop 8 km in het donker en geniet van de stadse duisternis vol animaties, lichteffecten en muziek. De inschrijving voor de tweede editie van de Nedal Utrecht Night Run is geopend

INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN

Deelnemers krijgen een startnummer (met voornaam) en een gratis looplampje. Deze worden niet thuisgestuurd, maar kun je ophalen op de dag van het evenement. Ook het T-Shirt kun je, indien besteld, op de dag van het evenement ophalen.

Tarief: € 25,75 per deelnemer.

Inschrijven

GROEPSINSCHRIJVING

Van 10 personen tot maximaal 50 personen kun je als groep inschrijven. Via deze groepsinschrijving start je gegarandeerd in dezelfde startwave en kun je in één keer jullie pakket met de startnummers van alle deelnemers ophalen. Je betaalt via iDeal. Tarief: € 25,75 per deelnemer

Inschrijven

 

T-SHIRT

Voor de Nedal Utrecht Night Run is er een functioneel hardloopshirt ontworpen. Dit shirt kun je voor €20,00 bestellen bij jouw inschrijving. Bekijk hier de maattabel. Nabestellen kan ook door in te loggen met jouw account via het online inschrijfformulier.

DEELNAMEPAKKET

Inbegrepen bij elke inschrijving

  • Startnummer (incl spelden)
  • Looplampje 
  • Gratis tassenafgifte
  • Warming-up met DJ
  • Lichtanimatie langs het parcours
  • Verzorging onderweg en bij de finish
  • Afterparty 

Extra opties

Speciale prijs: € 5,00 voor een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijke inlogcode.

STARTWAVES

Om je in alle comfort door Utrecht te laten lopen starten we in 5 startwaves tussen 19:30 en 20.30 uur.

De indeling in waves gebeurt door de organisatie. Met je toegewezen wave kun je altijd in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start. Deelnemers die als groep inschrijven, worden bij elkaar ingedeeld.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door jezelf in te schrijven voor de Nedal Utrecht Night Run ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Schrijf je meerdere deelnemers in? Zorg dan dat iedere deelnemer bekend is met de algemene voorwaarden.