Nedal titelsponsor van Utrecht Night Run

images

Nieuw spectaculair hardloopevenement wordt ondersteund door vooraanstaand Utrechts aluminium bedrijf in combinatie met Eneco Warmteproductie Utrecht.

Vrijdagavond 13 april is de binnenstad van Utrecht hét decor van de Nedal Utrecht Night Run. Deze allereerste Night Run in de Domstad is een absolute must voor iedere loper die meer beleving, spanning en vernieuwing in een hardloopevenement wilt ervaren. Voor de komende drie edities verbindt Nedal zich als trotse titelsponsor aan het evenement.

Nedal Aluminium B.V. is gevestigd aan de Groenewoudsedijk in Utrecht en ontwikkelt, produceert en verkoopt aluminium profielen en lichtmasten. Dit jaar viert Nedal hun 80-jarig bestaan.

Tevens is Nedal de hoofdleverancier van aluminium lichtmasten in Utrecht. De link met een nachtelijk hardloopevenement in thuisstad Utrecht was vrij snel gelegd. “Nedal heeft oog voor een gezonde en sportieve levensstijl en doet met een grote groep werknemers frequent mee aan sportieve evenementen” aldus Marcel Veldman, Managing Director. “De Utrecht Night Run past perfect in ons plaatje. Deelname aan dit evenement wordt onze werknemers dan ook met veel plezier aangeboden”.

Daarnaast werkt Nedal samen met co-sponsor Eneco Warmteproductie Utrecht aan een project om restwarmte weer terug te leveren aan het  warmtevoorzieningsnet. Nedal wil daarmee haar maatschappelijke rol nog eens extra onderschrijven. Nedal ondersteunt de Utrecht Night Run voor de edities van 2018, 2019 en 2020.

Zodra de zon onder is, wordt op vrijdag 13 april op het Domplein het startsein gegeven voor de Nedal Utrecht Night Run. De deelnemers vertrekken uitgerust met een hoofdlampje de stadse duisternis in. “De aanwezige straatverlichting heeft dankzij Nedal een ereplekje, maar daarnaast worden de lopers op diverse plekken verrast door licht en geluid spektakel”, zegt Annemarie Stap, organisator van de Utrecht Night Run. Het evenement eindigt met een afterparty onderaan de historische Domtoren.