Inschrijving tweede editie van de Nedal Utrecht Night Run is geopend

images
De inschrijving voor de tweede editie van de Nedal Utrecht Night Run is geopend. De binnenstad van Utrecht is opnieuw hét decor van het sfeervolle hardloopevenement in het donker die op vrijdagavond 22 november plaatsvindt. Het verrassende en sprookjesachtige parcours van circa 8 km loopt dwars door de Domstad, waarbij dit jaar ook geld wordt ingezameld voor de restauratie van de Domtoren.
De Utrecht Night Run is een absolute must voor iedere loper die meer beleving, spanning en vernieuwing in een hardloopevenement wilt ervaren. Zodra de zon onder is, wordt het startsein gegeven en vertrekken de deelnemers uitgerust met een looplampje de stadse duisternis in. Diverse muziekpunten, verrassend entertainment en bijzondere lichteffecten zorgen voor een sprookjesachtig winters spektakel.
Net als de eerste editie van de Utrecht Night Run wordt ook deze tweede editie ondersteund door het Utrechts aluminium bedrijf Nedal. “De aanwezige straatverlichting heeft dankzij Nedal een ereplekje, maar daarnaast worden de lopers op diverse plekken verrast door lichtanimaties en muziek. En door samen te werken met stichting Utrechts EigenDom zamelen we geld in voor de permanente verlichting van de Dom, zodat we nog vele jaren kunnen genieten van hét visitekaartje van de stad”, zegt Remco Bruijns, organisator van de Nedal Utrecht Night Run. Het evenement sluit ook dit jaar weer af met een gezellige afterparty.
Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Utrecht op een avontuurlijke manier wil leren kennen, is de Nedal Utrecht Night Run een absolute must. Schrijf je hier in!  
Goede doel: Stichting Utrechts Eigen Dom
Stichting Utrechts EigenDom, het goede doel bij de Nedal Utrecht Night Run, zamelt geld in voor de restauratie voor de Domtoren. Samen met de inwoners, de bedrijven en de fondsen in Utrecht zet de stichting zich in voor de restauratie van de Domtoren. Daarnaast wil Stichting Utrechts EigenDom de beleving van de Dom, bij uitstek hét Utrechts icoon, blijvend versterken. Een belangrijk doel van de stichting is ervoor te zorgen dat de Domtoren na de restauratie wordt voorzien van een prachtige, creatieve aanlichting, zodat de toren tot in de verre toekomst nog beter tot zijn recht komt.